top of page

Razumevanje posledic travmatičnih izkušenj in odnosne razvojne travme

PREDAVATELJICI
KDAJ?

Torek, 14. januar 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Travma povzroča veliko neprijetnih stanj in lahko vodi v razvoj številnih oblik psihopatologije, razvoj socialnih težav, telesnih obolenj, igra pa tudi izjemno vlogo pri nezadovoljstvu in razkroju partnerskih in družinskih odnosov. Seminar, ki bo vključeval veliko interaktivnega sodelovanja, bo slušateljem pomagal pridobiti in poglobiti razumevanje travme in destruktivnih posledic nerazrešenih in neintegriranih travmatičnih izkušenj in odnosne razvojne travme na življenje posameznika.

Seminar bo med drugim osvetlil teme:

- kaj je travma, travmatična izkušnja, odnosna razvojna travma,

- pogostost travmatičnih dogodkov in odnosne razvojne travme,

- posledice travme za telo in duševnost,

- vzorci navezanosti,

- zakaj je travmo tako težko integrirati v življenje posameznika,

- nerazrešena in neintegrirana travmatična izkušnja se lahko ponavlja,

- predelava travme in okrevanje.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem v socialnem varstvu, vzgoji in izobraževanju.

Predavateljica

 

mag. Violeta IRGL, spec. zakonske in družinske terapije, Inštitut za okrevanje po travmi, psihoterapijo in svetovanje Rahločutnost

PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 10. januarja 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page