top of page
Smiling Woman

EKSKLUZIVNI SEMINAR
OBVLADOVANJE STRESA, PREPREČEVANJE IN OKREVANJE PO IZGORELOSTI, DVIG SAMOPODOBE IN OSEBNA RAST   

KDAJ?

Četrtek, 23. september 2021

KJE?

     Izobraževalni center 

Socialne zbornice Slovenije 

Program 

 

Kaj je samopodoba in kako jo spreminjam?  Kaj je stres? Kako se izogniti stresu? Kaj je izgorelost? Kaj nas pripelje do izgorelosti? Kako izpolniti vse naloge in ne »izgoreti«? Kako iz začaranega kroga utrujenosti? Kako ostati samozavesten v situacijah, ko nalogi nisem kos?  Kako imeti kvalitetne, izpopolnjujoče odnose? Ali sledim svojem cilju? Kako si lahko pomagam?

Na vsa ta in še mnoga druga vprašanja bomo odgovorili na seminarju.

Sprehodili se bomo skozi celoten psihoterapevtski proces, ki je potreben, da se naučimo prepoznavati svoj lastni miselni proces,  posledice našega razmišljanja in njegovo spreminjanje. Predstavljene bodo najnovejše in najboljše tehnike za vzpostavitev miselnega procesa, ki vodi k dvigu samozavesti, prepoznavanju svoje lastne vrednosti, pozitivnem odnosu do sebe in drugih ter posledično preprečevanju stresa in izgorelosti. Pogledali si bomo kako delujejo naši možgani in kako spreminjamo prepričanja, ki nas v življenju ovirajo ali nam škodijo. Prestavljene bodo tudi tehnike s katerimi lahko vzpostavimo nove nevronske povezave, ki nas vodijo k pozitivnim spremembam našega vedenja in željenega odzivanja na različne življenjske situacije. 

V drugem delu izobraževanja bodo udeleženci skozi izkustvene delavnice raziskali in prepoznali katera prepričanja jim onemogočajo napredek na posameznem področju življenja (poslovni, finančni, karierni, partnerski, osebni…). Posvetili se bodo iskanju svojega pravega življenjskega cilja in izdelali načrt za novo življenjsko zgodbo, ki jo želijo živeti. Podrobneje bodo spoznali in preizkusili tehnike, ki so potrebne, da osvojimo in utrdimo nove miselne vzorce, ki nas vodijo v uspeh na vseh področjih našega življenja, dviga samopodobe in osebne rasti.

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, vzgoje in izobraževanja, zdravstva, pravosodja in širše.

Predavateljica 

Maja HARTMAN, univ. dipl. soc. del., spec. integrativne psihoterapije,

Brainspotting terapevtka, ZATIS - Zavod za terapevtsko svetovanje, 

izobraževanje in storitve Ljubljana

Maja Hartman, univ. dipl. soc. del, specializantka integrativne psihoterapije,

Brainspotting terapevtka – terapevtka za predelavo travm in

šolska svetovalna delavka že 20. leto. Predavateljica je ustanoviteljica

in direktorica zavoda ZATIS, Zavoda za terapevtsko svetovanje,

izobraževanje in storitve.

Maja Hartman slika jpg.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJ

Četrtek, 23. september 2021

*Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

 

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na ekskluzivnem seminarju znaša 105,00 €. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri Rožac, dipl. soc. del. (UN.) 

Izobraževalni center

tel.: 01/292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 21. septembra 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page