Svetovalnica Društva CPM nudi mladim brezplačno psihosocialno svetovanje in psihoterapijo


Društvo Center za pomoč mladim (CPM) je nevladna in neprofitna organizacija, ki mladim med 15. in 30. letom starosti nudi brezplačno psihosocialno svetovanje ter možnost brezplačne psihoterapije, z izkušenimi strokovnjaki. V svetovalnico so dobrodošli vsi mladi, ki se znajdejo v različnih stiskah, ki jih ne znajo ali ne zmorejo rešiti sami in pri iskanju ustreznih rešitev potrebujejo podporo.

Svetovalnica Društva CPM je odprta vse delovne dni v letu. Ob ponedeljkih in petkih med 9. in 15. uro, ob torkih, sredah in četrtkih pa med 9. in 18. uro. Je brezplačna, anonimna in zaupna, poleg tega pa je za vstop v proces svetovanja potrebna mladostnikova motivacija za reševanje svoje stiske in delo na sebi. Za svetovanje se mladi dogovorijo tako, da pokličejo ali pišejo po elektronski pošti in se dogovorijo za termin uvodnega srečanja.

http://www.cpm-drustvo.si/svetovalnica/

15 views

Recent Posts

See All

KONTAKT

 

Socialna zbornica Slovenije

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

URADNE URE

 

Uradne ure strokovne službe Socialne zbornice Slovenije:

 

  • dopoldan: ponedeljek, sreda in petek od 9. do 12. ure

  • popoldan: sreda od 14. do 16. ure.

© 2018 by Socialna zbornica Slovenije                                                                                             Politika zasebnosti     |     Raba piškotkov     |