Seminar "Priprava na preverjanje usposobljenosti strokovnih sodelavcev na področju socialnega v

Socialna zbornica Slovenije v sodelovanju z Ministrstvom za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, organizira seminar Priprava na preverjanje usposobljenosti strokovnih sodelavcev na področju socialnega varstva, ki bo potekal v Izobraževalnem centru, Ukmarjeva ulica 2 v Ljubljani, v ponedeljek 16. 4. in torek, 17. 4. 2018 od 9.00 do 15.00 ure.

Namen seminarja je seznaniti udeležence s temeljnimi vsebinami preverjanja usposobljenosti s poudarkom na zakonodaji, ki je pomembna za delo na področju socialnega varstva. Prednost bodo imeli kandidati, zaposleni v centrih za družino, večgeneracijskih centrih, v programih za delo z otroki in mladostniki beguncev in migrantov ter otrok in mladostnikov brez spremstva, ki so se prijavili na javna razpisa Direktorata za družino, pri Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti. Seminar je brezplačen. Rok za prijavo je petek, 13. 4. 3028 na priloženi prijavnici.

V letu 2018 je predvidenih pet izvedb preverjanj usposobljenosti strokovnih sodelavcev na področju socialnega po programu, ki je objavljen v Povabilu delodajalcem k prijavi PU. Predvidenih je 50 brezplačnih preverjanj.

96 views

Recent Posts

See All

KONTAKT

 

Socialna zbornica Slovenije

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

URADNE URE

 

Uradne ure strokovne službe Socialne zbornice Slovenije:

 

  • dopoldan: ponedeljek, sreda in petek od 9. do 12. ure

  • popoldan: sreda od 14. do 16. ure.

© 2018 by Socialna zbornica Slovenije                                                                                             Politika zasebnosti     |     Raba piškotkov     |