Posodobljen plan strokovnih izpitov na področju socialnega varstva za leto 2020

Kandidate strokovnih izpitov obveščamo, da da bo Socialna zbornica Slovenije v juniju pričela s ponovnim izvajanjem strokovnih izpitov na področju socialnega varstva. Skladno z objavljenim posodobljenim planom, bosta v juliju in avgustu potekala nova izredna roka strokovnega izpita. Na ta način se tudi Socialna zbornica Slovenije odziva na potrebe kandidatov in socialnovarstvenih organizacij, ki zaposlujejo bodoče strokovne delavce.


Izpitni roki bodo potekali v skladu z ukrepi in priporočili za zajezitev širjenja koronavirusa (COVID-19), izdanih s strani Vlade RS, Nacionalnega inštituta za javno zdravje RS in Ministrstva za zdravje.


Za kandidate, ki bodo opravljali strokovne izpite v prihodnje, je zbornica pripravila ustrezna navodila, ki bodo kandidatom posredovana skupaj z vabilom na strokovni izpit.


Hkrati vas vabimo k prijavi na spletni seminar »Priprava na strokovni izpit s področja socialnega varstva«, ki bo potekal od 26. do 29. maja 2020. Prijave že potekajo.


Želimo vam veliko znanja!

80 views

Recent Posts

See All

KONTAKT

 

Socialna zbornica Slovenije

Ukmarjeva ulica 2

1000 Ljubljana

Telefon: 01 292 73 10

Email: info@szslo.si

URADNE URE

 

Uradne ure strokovne službe Socialne zbornice Slovenije:

 

  • dopoldan: ponedeljek, sreda in petek od 9. do 12. ure

  • popoldan: sreda od 14. do 16. ure.

© 2018 by Socialna zbornica Slovenije                                                                                             Politika zasebnosti     |     Raba piškotkov     |