top of page
Happy couple with child

Seminar za zaposlene na področju starševskega varstva
in družinskih prejemkov - 2. izvedba

KDAJ?

Torek, 4. oktober 2022

od 8.30 do 16.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialna zbornica Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Na seminarju bodo predstavljene aktualne novosti s področja pravic iz zavarovanja za starševsko varstvo in družinskih prejemkov. Podrobneje bodo predstavljene pravice, kjer je prišlo do novosti ter načrtovane spremembe pri posameznih pravicah. Predstavljena bo tudi aktualna sodna praksa. Del seminarja bo namenjen reševanju najpogostejših problemov in vprašanj, ki se pojavljajo pri delu centrov za socialno delo.

 

V zaključnem delu seminarja bosta predstavnika Zavoda za pokojninsko in invalidsko zavarovanje predstavila obravnavo obrazcev M4 in možnosti za poenostavitev prenosa podatkov, ki jih ZPIZ prejema s strani CSD.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem na centrih za socialno delo, ki delajo na področju starševskega varstva in družinskih prejemkov.

Predavatelji 

 

Nataša JAMNIK in Urška TRTNIK, Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti

Peter TRDAN in Tilen NASTRAN, Zavod za pokojninsko in invalidsko zavarovanje Slovenije 

PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC 

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do četrtka, 29. septembra 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

 

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page