top of page
Clinking Whiskey Glasses

Program Prepoznava in obravnava škodljivega pitja alkohola in odvisnosti od alkohola - MODUL IV.

KDAJ?

Petek, 8. april 2022

od 9.00 do 13.50

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

 

Posledice tveganega in škodljivega pitja alkohola in odvisnosti od alkohola se kažejo na ravni posameznika, njegovega ožjega in širšega socialnega okolja ter na ravni družbe kot celote. Pogosto se odražajo v medosebnih odnosih, nasilju, poslabšanem zdravstvenem stanju, poškodbah v prometu, na delovnem mestu, finančnem stanju posameznika in družine. Za udeležence smo pripravili 5 modulni program izobraževanja, ki bo strokovnjakom (v zdravstvu, sociali, zaposlovanju …) pomagal pri pridobitvi ustreznega znanja pri pravočasnem odkrivanju in prepoznavanju tega problema, predvsem zato, da preprečimo hujše posledice in številne izgube, s katerimi se posamezniki in družine srečujejo.

 

Na posameznem modulu usposabljanja bodo obravnavani različni vsebinski sklopi. Udeleženci IV. MODULA se bodo lahko seznanili predvsem z načrtovanje, vodenjem in zaključevanjem pogovora.

           

Program je namenjen vsem strokovnjakom, ki se pri svojem delu srečujejo z uporabniki, ki imajo težave s prekomernim in škodljivim pitjem alkohola oz. odvisnostjo od alkohola in delujejo na področju socialnega varstva, zdravstva, zaposlovanja, pravosodja, šolstva in policije.

 

Predavatelji

Rok ZALETEL, univ. dipl. politolog, Nacionalni inštitut za javno zdravje

uporabnika Društva ABSTINENT 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torek, 5. april 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page