top of page
Mixed Race Down Syndrome Class

SPLETNI SEMINAR

Celostna obravnava otrok

s posebnimi potrebami

KDAJ?

Torek, 3. november 2020

od 10.00 do 13.30

KJE?

Spletna predavalnica

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Za zagotavljanje kakovostnega socialnega vključevanja otrok s posebnimi potrebami so dejavnosti socialnega vključevanja del poslanstva zaposlenih v zavodih. Seminar ponuja odgovore na vprašanja, kako v procesu učenja zagotavljati največjo samostojnost v življenju in pri delu oseb s posebnimi potrebami, kako zagotavljati celostno obravnavo z upoštevanjem različnosti in kako omogočiti različne oblike inkluzivnega povezovanja. Odraščanje v družini kot sorojenec brata ali sestre, ki ga zaznamuje zmerna motnja v duševnem razvoju, predstavlja specifično družinsko okolje, znotraj katerega so otroci soočeni z nepričakovano spremenjeno družinsko dinamiko. Posledično se soočajo z vrsto izzivov, saj otrok s posebnimi potrebami zahteva več starševske pozornosti, od sorojenca pa se morebiti pričakuje, da staršem pomaga v skrbniški vlogi. Življenje z otrokom s posebnimi potrebami je namreč izziv za celotno družino, zato je pomembno, da strokovni delavci namenijo pozornost tudi potrebam sorojencev, naj bo to v obliki pomoči specializiranih institucij ali podpornih skupin.

 

Spletni seminar je namenjen zaposlenim v varstveno delovnih centrih, centrih za usposabljanje delo in varstvo in posebnih socialnovarstvenih zavodih. Seminar bo potekal preko spleta oz. Zoom aplikacije.

Predavateljice

 

Suzana BOHORČ, Center zaposlitvene in poklicne rehabilitacije, Želva d.o.o.

Tatjana SKERLEP, Center Janeza Levca Ljubljana

Viktorija PEČNIKAR OBLAK, Inkluzivni Judo klub Sokol

PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 78,75 €, za kolektivne člane 97,50 €, za nečlane pa 116,25 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 30 oktobra 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page