top of page

SEMINAR V ŽIVO 

Delegiranje in kontrola dela

KDAJ?

Torek, 9. januar 2024,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Ste vodja, vendar se utapljate v delu? Morate vsakodnevno reševati operativne probleme, za vodenje, razvoj, ukvarjanje z zaposlenimi pa vam zmanjkuje časa? Ne želite nalagati sodelavcem novih zadolžitev, saj so že tako in tako preobremenjeni? Se tudi vam kdaj zgodi, da delegirana naloga ni bila opravljena pravočasno ali pa v skladu s standardi? Niste prepričani kako izvajati nadzor nad delom, da vam sodelavci ne bi očitali, da jim ne zaupate? Ste v stresu zaradi pomanjkanja kontrole nad procesom dela? Vabljeni na seminar Delegiranje in kontrola dela (ki je namenjen vodjem na vseh nivojih in direktorjem), kjer bomo govorili o delegiranju kot pomembnem orodju vodenja, kako pravilno razumeti namen delegiranja, kako pravilno delegirati naloge in odgovornosti, kako pravilno izbrati komu, kaj, kdaj, kako in zakaj ter kako preveriti izvajanje dela na način, ki ne vnaša v odnos občutek kontroliranja in nadziranja.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva idr. zainteresiranim.

Predavateljica

mag. Franka BERTONCELJ, Egoforma – poslovno in psihološko svetovanje

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 5. januarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page