top of page
Shadow

SEMINAR V ŽIVO 
DELO S POVZROČITELJI NASILJA 

KDAJ?

Torek, 14. junij 2022,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

V različnih vsebinskih sklopih seminarja bo predavateljica najprej predstavila pogosto ozadje nasilnega vedenja uporabnikov ali uporabnic, spregovorila bo o dejavnikih tveganja za pojav nasilja v okolju in v komunikaciji, predstavila nujne ukrepe za preprečevanja nasilja v okoljih, kjer delamo z ljudmi v stiski in deeskalacijske tehnike, ki so nam lahko v veliko pomoč. Pri tem bo izhajala iz dolgoletnih izkušenj pri delu s povzročitelji in povzročiteljicami nasilja in predstavila primere dobre prakse.

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva in zdravstva.

Predavateljica

Katja ZABUKOVEC KERIN, Društvo za nenasilno komunikacijo 

Katja Zabukovec Kerin je ustanoviteljica in predsednica 

Društva za nenasilno komunikacijo, nevladne organizacije,

ki se ukvarja s preprečevanjem in prenehanjem vseh vrst nasilja,

zlasti nasilja v družini. Že več kot 25 let je izvajalka preventivnih

in svetovalnih programov za žrtve in storilce/storilke nasilja,

zagovornica žrtev nasilja, mentorica ter predavateljica.

Je članica večjih delovnih skupin za spremembo področne zakonodaje,

v katere prenaša številne izkušnje iz prakse.

950770.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 10. junija 2022

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page