top of page

EKSKLUZIVNI SEMINAR 
Delo (komunikacija in sodelovanje) v okoliščinah toksičnih odnosov (agresivno vedenje strank, nasilje v različnih oblikah, konflikti in stres)

KDAJ?

Torek, 2. julij 2024,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Se pri reševanju vsakodnevnih delovnih nalog ali v medosebnih odnosih soočate z destruktivnimi, agresivnimi in toksičnimi vzorci vedenja strank, posameznikov, kolektiva, družine ali skupine? Bi radi okrepili svoje veščine in spretnosti ravnanja in odzivanja v tovrstnih okoliščinah?

 

Primeri vedenja kot so kritiziranje, pritoževanje, grožnje, obtoževanje, kaznovanje ali podkupovanje so le nekateri od izrazov nasilja, ki v nas sprožijo stresni odziv. Zaposleni se tako pogosto znajdemo v situaciji, ko moramo svoje delovne obveznosti ali osebne/intimne zadeve reševati in usklajevati s toksičnimi vzorci vedenja okolice, ki so v porastu. 

 

Na izobraževanju bomo osvetlili izzive s katerimi se soočate strokovni delavci in sodelavci na področju socialnega varstva in drugih področjih. Hkrati pa bomo raziskovali in se spoznavali z načini vedenja in spremembami, ki so potrebne, da se opolnomočimo in okrepimo v novem načinu zavedanja ter kvalitetnejšega življenja in dela.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, zdravstva, šolstva in ostalim zainteresiranim.

Predavatelj

Matjaž JUHART prof.def., psihosocialni svetovalec, TISRCE s.p.

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
PREDAVATELJ

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem, ekskluzivnem seminarju znaša 105,00 € na posameznega udeleženca, ne glede na članstvo v zbornici. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do četrtka, 27. junija 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page