top of page
Paper Heart

SEMINAR V ŽIVO
Delo z LGBTIQ+ osebami

KDAJ?

Četrtek, 11. maj 2023,

od 9.00 do 16.00

KJE?

                 Izobraževalni center 

             Socialne zbornice Slovenije 

Program

V uvodnem delu seminarja bo predstavnik/predstavnica Zagovornika načela enakosti predstavil/a ugotovitve povezane z obravnavo LGBTIQ+ oseb v skupnosti.

V drugem delu seminarja bodo opredeljeni osnovni pojmi, ki so relevantni za LGBTIQ+ skupnost in predstavljene nekatere specifične okoliščine, s katerimi se srečujejo LGBTIQ+ osebe. V nadaljevanju bo podrobneje predstavljeno kakšna je LGBTIQ+ vključujoča obravnava, kako se odzvati na stiske, ki nam jih zaupajo uporabnice/ki, kam jih lahko usmerimo v primeru potrebe po dodatni podpori in na kakšne načine lahko pri svojem delu LGBTIQ+ osebe opolnomočimo. Namen seminarja je ustrezno usposobiti strokovne delavke/ce, za delo z LGBTIQ+ osebami.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, zdravstva, šolstva in širše.

Predavatelji

 

Predstavnik/predstavnica Zagovornika načela enakosti, Blažka Plahutnik Baloh, mag. psih., Društvo Legebitra; Eva Margon, mag. prof. soc. ped., Društvo Legebitra, Eva Mulej, mag. zak. in druž. študij, Društvo Legebitra

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša 105 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori ter potrdilo o udeležbi.

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 9. maja 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page