top of page
Sad on Couch

SEMINAR V ŽIVO 
Depresivnost in izgorelost pri mladostnikih 

KDAJ?

Torek, 14. februar 2023,

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije 

Program

Na predavanju bomo pogledali vzroke za nastanek depresivnih stanj, izgorelosti in nemotiviranosti pri mladostnikih in kako mladostniku pomagamo krepiti samopodobo in samozavest in ga naučimo, kako se soočamo s stresnimi situacijami in pri tem ne izgorimo. Spoznali bomo kako pomagati mladostniku iz začaranega kroga utrujenosti in nemotiviranosti in ga opolnomočiti, da bo samozavestno vstopal v kvalitetne odnose in pri tem ohranil svojo identiteto.

 

Sprehodili se bomo tudi skozi ključne teme psihoterapevtskega procesa, ki je potreben, da mladostnika naučimo prepoznavati svoj lastni miselni proces, posledice dramatičnega in negativnega razmišljanja in njegovo spreminjanje. Predstavljene bodo najnovejše in najboljše tehnike za vzpostavitev miselnega procesa, ki vodi k dvigu samozavesti, prepoznavanju svoje lastne vrednosti, pozitivnem odnosu do sebe in drugih in posledično preprečevanju stresa in izgorelosti. Pogledali si bomo kako delujejo najstniški možgani in kako jim pomagamo pri spreminjanju prepričanj, ki jih v življenju ovirajo ali jim škodijo.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva, šolstva in zdravstva.

Predavateljica

 

Maja HARTMANuniv. dipl. soc. del., spec. integrativne psihoterapije in 

psihoterapije otrok in mladostnikov, Brainspotting terapevtka - terapevtka

za predelavo travm, specialistka za zdravljenje anksiozne in panične motnje, 

šolska svetovalna delavka že skoraj 20 let, avtorica knjig in priročnikov za

delo z otroki, mladostniki in odraslimi, ZATIS - Zavod za terapevtsko svetovanje,

izobraževanje in storitve Ljubljana

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 10. februarja 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page