top of page

Dinamika v odnosu med

žensko in moškim

KDAJ?

Četrtek, 12. september 2019

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Kako deluje dinamika v odnosu med žensko in moškim? Kako se dotakniti srca in ne ega moškega, ženske? Kako naj ženska komunicira z moškim, da moški sliši? Kaj v odnosu med žensko in moškim potrebuje ženska in kaj moški? Katere so dolžnosti žensk in moških? Ko je srečna ženska so srečni vsi, ko pa ji je težko, je težko vsem in obratno. Zakaj? Kakšne so skrivnosti narave ženskega in moškega uma? Zakaj navadno ženske bolj trpijo, moški pa bolj degradirajo? Kakšen je pravi moški / prava ženska? Povezava med slabimi navadami, alkoholizmom, nezvestobo in odnosom med žensko in moškim. Nenasilna komunikacija in kako se kaže nasilje ženske in kako moškega? V čem je ključ prave zvestobe med žensko in moškim ter kaj pomeni prava zvestoba? Kaj zvestoba predstavlja za žensko in za moškega? Kaj storiti, če sem neopazen/neopazna za ženske/moške? Kako privlačiti pravega partnerja? Prijateljstvo med žensko in moškim? Kje so pasti in priložnosti sodobnega terapevtskega pristopa in psihologije? V čem je v odnosih meja med naivnostjo in dobroto? Kako partnerju, staršem, prijateljem in otrokom pomagati postati daleč najboljša verzija samega sebe? Kako se dinamika v odnosu med očetom in mamo odraža na otroku? Vzgoja fanta in vzgoja deklice. Kako vzgajati otroka, da bo že v mladih letih kazal izjemno zrele lastnosti? Deklice vzgajamo v dame, moške v gentlemane. Razvij vse privlačne lastnosti in postani mojster komunikacije. Vprašanja, diskusija in odgovori. To znanje ni uporabno le v odnosu do partnerja ampak v odnosih na vseh ravneh; do staršev, partnerjev, sodelavcev, prijateljev in otrok.

Predavatelj

 

Andrej PEŠEC, univ. dipl. pol. (Znanje za življenje)

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 10. septembra 2019. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

PRIJAVNICA - PRENESI DATOTEKO

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page