top of page
KDAJ?

Torek, 14. julij 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center 

Socialna zbornica Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Sama diagnoza duševne motnje je hud stres, ne samo za osebo, ki ima duševno motnjo, temveč tudi za njegove svojce. Stres je lahko tako hud, da lahko pride do akutne stresne motnje, čemur sledi tudi prilagoditveno obdobje, proces žalovanja. Kako se soočiti s stisko, nemočjo, jezo, razočaranjem in drugimi čustvi, ki se običajno zbudijo v vas, če imate nekoga z duševnimi težavami? Kaj sploh lahko storite? Kaj deluje in kaj ne? Kdaj je bolje, da vašemu bližnjemu pustite, da se sam sooči s težavami in kdaj mu morate stati ob strani? Kje lahko dobite informacije, kako pomagati svojemu bližnjemu. Ker duševna bolezen v mnogočem zaznamuje družino, bo na seminarju sodeloval tudi predstavnik svojcev ali skrbnikov ter bližnjih prijateljev oseb s težavami v duševnem zdravju.

Seminar je namenjen zaposlenim v varstveno delovnih centrih, posebnih socialno varstvenih zavodih in zavodih za usposabljanje, delo in varstvo.

Predavatelji

 

prof. dr. Vesna ŠVAB, dr. med., Medicinska fakulteta, Univerza v Ljubljani in predstavnik svojcev

Prof. dr. Vesna Švab od leta 1990 dela kot specialistka psihiatrije, večinoma s pacienti s psihotičnimi duševnimi motnjami in na področju psihiatrične rehabilitacije. Je soustanoviteljica ter predsednica največje slovenske nevladne organizacije na področju psihosocialne rehabilitacije oseb s hudimi duševnimi motnjami ŠENT. Njeno raziskovalno delo in publiciranje sta povezana tudi s področjema stigme in diskriminacije. Je vodja programa Skupnostne psihiatrije v RS in je soavtorica ter sodelavka ožje delovne skupine za pripravo in implementacijo Nacionalnega programa duševnega zdravja v RS. Objavila je preko 300 vrhunskih znanstvenih del.

vesna_svab.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do ponedeljka, 13. julija 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page