top of page

Najpogostejše dileme, ki se v praksi pojavljajo pri izvajanju in uveljavljanju sprememb na področju varstva osebnih podatkov

KDAJ?

Četrtek, 24. januar 2019,

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Pol leta je minilo od uveljavitve Splošne uredbe za varstvo osebnih podatkov (GDPR) in v praksi se upravljavci in obdelovalci osebnih podatkov soočajo s prenekaterimi dilemami in odprtimi vprašanji. Opažamo, da so se v praksi uveljavile številne nepravilne prakse, ki so posledica netočnih informacij, ki krožijo na trgu. Na seminarju vam bo strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov, odvetnica Alja Fakin, predstavila pravilne prakse na področju obdelave osebnih podatkov, ponudila praktične nasvete, kako prilagoditi interne akte, da bodo skladni z GDPR (zlasti, katere akte že imate in jih lahko z manjšimi prilagoditvami uporabljate še naprej), kako reševati zahtevke strank, kdo je zavezanec za izvedbo ocene učinka in kdo mora imenovati DPO ter kakšne so naloge in položaj DPO-jev.

Vsebina seminarja bo predstavljena na način, da se bodo udeleženci celovito seznanili z novostmi in specifičnostmi s področja varstva osebnih podatkov ter na podlagi resničnih primerov prejeli veliko praktičnih napotkov, da se bodo znali pravilno odločati in ravnati pri svojem delu, brez strahu pred pritiski in grožnjami neprijetnih strank.

 

Seminar je namenjen vsem zaposlenim, ki se pri svojem delu ukvarjajo z obdelavo (vključno z zbiranjem in shranjevanjem) osebnih podatkov, ali so bili celo imenovani za pooblaščene osebe za varstvo osebnih podatkov (DPO).

Predavateljica

 

Alja FAKIN, univ. dipl. prav., odvetnica, strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov,

zunanja sodelavka Socialne zbornice Slovenije

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za individualne člane zbornice znaša 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti, brezposelne osebe in upokojenci imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili najkasneje v 8. dneh od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS, univ. dipl. soc. del. 

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 22. januarja 2019

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page