Interna komunikacija

 
KDAJ?

Torek, 21. januar 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Na seminarju bomo izpostavili ključne elemente kvalitetne interne komunikacije: pozitivnost, spoštovanje različnosti, strpnost, objektivnost. Kako v kolektivu »komunicirati« cilje in dajati povratne informacije za spodbujanje in ohranjanje povezanosti in medsebojnega sodelovanja. Ozavestili bomo vpliv interne komunikacije na eksterno. Napetosti, ki se pojavijo v interni komunikaciji, je pomembno rešiti v fazi, ko je še možen »win-win« izid. Interna komunikacija se izvaja znotraj organizacije in predstavlja obliko motivacije za dobro delo zaposlenih, identifikacijo zaposlenih z organizacijo, socializacijo zaposlenih in vpliva na razvoj pozitivnih medsebojnih odnosov. Interno komuniciranje vpliva tudi na zadovoljstvo zaposlenih z lastnim delom in spodbuja izražanje želja in idej.

 

Seminar je namenjen zaposlenim v centrih za socialno delo, domovih za starejše, v varstveno delovnih centrih, centrih za usposabljanje, delo in varstvo in posebnih socialnovarstvenih zavodih.

Predavateljica

 

Helena JURCA, Business Success seminarji d.o.o.

 
 

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 17. januarja 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

 

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17