top of page
Stressed Man

SEMINAR V ŽIVO 
PREPOZNAVANJE, PREPREČEVANJE IN OKREVANJE PO IZGORELOSTI 

KDAJ?

Četrtek, 24. november 2022,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

V Sloveniji in drugod po svetu se opazno veča število ljudi, ki kažejo znake izgorelosti. So v stanju telesne, mentalne in čustvene izčrpanosti. Vsekakor je to znak, ki opozarja, da se je potrebno ustaviti in spremeniti življenjske vzorce, ki nas uničujejo – tako na družbeni kot na osebni ravni. Izgorelost lahko povzročijo zunanji dejavniki, v kombinaciji z našimi osebnostnimi lastnostmi in načinom vstopanja v odnose. Posebno ogorženi so tisti, ki imajo notranja gonila takšna, da se ne znajo ustaviti, prepoznati, da so utrujeni, se spočiti in uživati v prostem času. Izgorelost pogosto doleti zagnane, delovne in uspešne ljudi, ki sebe vrednotijo na podlagi svojih uspehov in so prepričani, da jih enako cenijo tudi v ostali. V psihoterapevtski praksi se pogosto izkaže, da je pojav izgorelosti močno povezan z neustreznim odnosom do sebe in drugih, kar govori o tem, da je izgorelost močno povezana tudi, ali predvsem z odnosno tematiko. Izgorelost ne nastane čez noč. V interaktivni delavnici bomo spoznavali, kaj je stresni odgovor, kdaj in zakaj se sproži, kako to vodi v izgorelost in kako jo prepoznamo pri sebi in pri drugih. Ozavestili bomo tvegana vedenja in se pogovorili o pridruženih težavah ter kako si lahko v teh primerih pomagamo. Posvetili se bomo tudi preventivi, torej o vzdrževanju zdravja. Cilj je, da bi udeleženci znali prepoznati, kako vstopati v odnose na pristen in iskren način ter kako opravljati svoje delo tako, da nas napolni in ne iztroši.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva, pravosodja in širše.

Predavateljica

Tina BONČINA, dr. med., mojster logosinteze, psihoterapevtka

share.png
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 21. novembra 2022

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19. 

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page