top of page
My Baby

SEMINAR V ŽIVO
Izvajanje stikov pod nadzorom (seminar zazačetnike izvajanja naloge)  

KDAJ?

Četrtek, 26. januar 2023,

od 9.00 do 15.00

KJE?

     Izobraževalni center  

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Izvajanje stikov pod nadzorom na podlagi začasne odredbe sodišča po 163. čl. Družinskega zakonika, je strokovno izjemno zahtevna naloga.  Naloge so mnogotere, raznolike, strokovni delavci se ob obravnavi družine in izvajanju stikov znajdejo v različnih vlogah, ki se mešajo, pa tudi prekrivajo in izključujejo. Ob tem se porajajo številna strokovna vprašanja, pravne dileme in tudi stiske.  Na seminarju bomo spregovorili o namenu in cilju izvajanja ukrepa z možnostmi za strokovne in sistemske premike pri delu z udeleženci ter aktivnosti strokovnega delavca skozi različne faze izvajanja ukrepa z zasledovanjem cilja ukrepa, varovanja koristi otroka, ki jo je v vsakem  posameznem primeru potrebno posebej definirati ter etičnega postopanja in vzpostavljanja delovnega odnosa s starši.

Na delavnici bo potekalo delo v manjših skupinah, kjer se bo delalo na primerih. Poudarek bo na pripravi udeležencev na izvajanje stikov ter opazovanju in zapisovanju. V zadnjem delu seminarja bo prostor namenjen udeležencem in razpravi, o njihovi praksi izvajanja stikov pod nadzorom ter sodelovanju s sodišči.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na centrih za socialno delo in drugim zainteresiranim strokovnim delavkam in delavcem s področja socialnega varstva.

Predavateljica

Anita BREGAR, univ. dipl. soc. del., Center za socialno delo Gorenjska, Enota Jesenice 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 23. januarja 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page