top of page
Business Meeting

EKSKLUZIVNI SEMINAR

Izzivi vodenja v pretežno ženskih kolektivih 

KDAJ?

Četrtek, 27. maj 2021, 

od 9:00 do 13:00 ure 

KJE?
PREDAVATELJICI

Program

Vodje v »sociali« se s svojo vodstveno vlogo običajno ne kitijo radi. Mnogo med njimi jih izhaja iz nivoja strokovnih delavcev, ko kar naenkrat postanejo vodje svojim bivšim sodelavkam in sodelavcem. Kako ohraniti kolegialne odnose in hkrati doseči organizacijske cilje, je za vodjo velik izziv. Ker gre za pretežno ženske kolektive, znotraj katerih je večina vodij tudi ženskega spola, so izzivi vodenja predvsem v sprejemanju položaja nadrejenega in razmejevanju odgovornosti za zadovoljstvo zaposlenih. Mnogo vodij je predanih skrbi do uporabnikov, tako so v svoji  praksi prevečkrat strokovnjaki in premalokrat vodje. Kako ujeti pravo razmerje med strokovnim delom in vodenjem, kako uspešno delegirati, kontrolirati, uvajati spremembe, upoštevati generacijske razlike, reševati nesoglasja v timu ter kako motivirati, ob tem pa ostati pravičen in do vseh enak, je velik izziv še posebej za vodje v ženskih kolektivih.

 

Seminar je namenjen formalnim in neformalnim vodjem na različnih nivojih v socialnem skrbstvu (strokovni vodje; vodje timov; vodje multidisciplinarnih timov; oddelčni vodje; vodje različnih služb ali skupin ali enot glede na delovno področje, projektni vodje - strokovni sodelavci). Seminar bo potekal preko aplikacije Zoom. 

 

Predavateljica

 

mag. Franka BERTONCELJ, Egoforma – poslovno in psihološko svetovanje

Franka Bertoncelj, univerzitetna diplomirana psihologinja, magistrica psiholoških znanosti organizacijske in klinične psihologije, predavateljica, poslovna in osebna svetovalka, coach.

 

Samostojna svetovalka za izobraževanje in razvoj zaposlenih. Vodi seminarje, delavnice in komunikacijske treninge (vodenje, motiviranje, profesionalno poslovno komuniciranje, reševanje konfliktov, komunikacija s težavnimi sogovorniki, timsko delo, obvladovanje stresa, time management ...).

Slika Bertoncelj.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem, spletnem ekskluzivnem seminarju znaša 80,00€. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo in potrdilo o udeležbi.

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 25 maja 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page