top of page
KDAJ?

Četrtek, 4. marec 2021

48-urni dostop do video vsebine,

od prejema povezave

KJE?

Spletna predavalnica 

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Junakovo potovanje je odličen trening za vse, ki želite izboljšati svoje delo z uporabniki na individualnem področju. Primerno je tudi za vse, ki želite pridobiti nov model za delo z ljudmi individualno (lahko tudi timsko), ki je ne samo učinkovit, ampak tudi igriv, metaforičen, kar ima še posebej rad naš nezavedni um, hkrati pa omogoča tako coachu kot uporabnikom sproščeno potovanje od neželenega do želenega stanja.

Seminar je namenjen strokovnim vodjem ter strokovnim delavcem in sodelavcem, ki delajo na področju dela z mladostniki v polju socialnega varstva, šolstva in zdravstva.

Seznanjamo vas, da bo omenjeni seminar naložen na platformo Vimeo, ki jo pri svojem delu uporablja izvajalec seminarja, mag. Jani Prgić. Seminar je pripravljen v video obliki in traja 8 ur. Udeleženci prejmete povezavo za dostop ter v svojem tempu, v roku 48 ur obdelate vsebino.

 

Da bi vam omogočili dostop do video vsebine oz. izobraževalnega filma z dodanim gradivom (coaching obrazci), preko navedene platforme, bomo vaše elektronske naslove posredovali na osebni e-naslov mag. Prgića, ki jih bo uporabil izključno za to, da vam bo na elektronske naslove poslal povezave oziroma navodila za dostop in sodelovanje na predmetnem spletnem seminarju. Lastniku platforme Vimeo ne bo omogočen dostop do vaših e-naslovov.

 

Po zaključenem seminarju bo izvajalec prejete elektronske naslove v 3 delovnih dneh nepovratno izbrisal. Več o obdelavi vaših osebnih podatkov s strani zbornice, kot tudi o vaših pravicah, si lahko preberete v naši Politiki zasebnosti, ki je objavljena na naši spletni strani oz. vselej dostopna na sedežu zbornice.

Predavatelj

 

Jani PRGIĆ, NLP coach in NLP trener, Svetovalno-izobraževalni center MI

Mag. Jani Prgić izvaja izobraževanja po mednarodnih standardih, skupinska in individualna svetovanja ter coaching. Poleg tega vodi delavnice na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije. Ker ga pri njegovem delu že dobrih 17 let izjemno zanima uvedba praktičnih strategij za izboljšanje učenja, vodenja skupine, upravljanja s težavami v procesu učenja in poučevanja, je svoja znanja s študijem v tujini nadgradil z različnimi metodologijami za delo z ljudmi. Usposabljanje za trenerja NLP je zaključil v Veliki Britaniji in je član mednarodne zveze INLPTA. Zaključil je tudi usposabljanje s področja uporabe NLP v terapevtske namene, in sicer ima zaključeno stopnjo Advanced Master Practitioner ter licenco za usposabljanje iz tehnike Memory Re-Solution za delo na časovni črti (Time Line). Uporabo NLP v terapevtske in svetovalne namene je nadgradil tudi z usposabljanjem za kliničnega hipnoterapevta. Poleg nevrolingvističnega programiranja intenzivno deluje še na področju mediacije in Pozitivne Discipline po načelih adlerijanske psihoterapije, kjer je dosegel stopnjo CPDT, Certified Positive Discipline Trainer. Je usposobljen mediator za vse spore in avtor številnih gradiv in priročnikov s področja mediacije. Prav tako je opravil usposabljanje iz realitetne terapije (William Glasser Institute). Zaključil je študij socialnega dela in podiplomski študij socialne pedagogike. 

Slika_Prgic.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo ter potrdilo o udeležbi.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 2. marca 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page