top of page
Card Tricks

Kreativno odpiranje pogovora - delo s terapevtskimi kartami

KDAJ?

Torek, 22. september 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Svetovalno delo je oblika terapije, ki večinoma poteka pogovorno. Zaradi tega se dogaja, da se nam terapevtski proces včasih ustavi in se tako svetovalec / terapevt / coach kot klient ali skupina znajdemo na neki točki, ko ne vemo, kako naprej, da bi pogovor stekel čim bolj pristno. Terapija ali svetovalni pogovor pa je uspešen, če nam uspeva aktivirati tudi vire našega nezavednega uma. V NLP (nevrolingvistično programiranje) si pogosto pomagamo z različnimi pristopi, saj je osnova dobre NLP psihoterapije ravno delo na našem nezavednem umu. Pri tem pomagajo različni načini kreativnega odpiranja pogovora, kot so umetnost, igra, zgodbe ipd. Tehnika odpiranja in vodenja pogovora s pomočjo terapevtskih kart je tehnika, ki je izjemno uspešna in jo s pridom uporabljamo na različnih področjih svetovalnega ali terapevtskega dela. Na treningu bomo spoznali različne možnosti dela s terapevtskimi kartami na praktičen in izkustven način.

Seminar je namenjen strokovnim vodjem ter strokovnim delavcem in sodelavcem, ki delajo na področju dela z mladostniki v polju socialnega varstva in šolstva.

Predavatelj

 

Jani PRGIĆ, NLP coach in NLP trener, Svetovalno-izobraževalni center MI

Mag. Jani Prgić izvaja izobraževanja po mednarodnih standardih ter skupinska in individualna svetovanja, coaching ter mediacijo. Poleg tega vodi tudi delavnice na Mednarodni fakulteti za družbene in poslovne študije. Ker ga pri njegovem delu že dobrih 17 let izjemno zanima uvedba praktičnih strategij za izboljšanje učenja, vodenja skupine, upravljanja s težavami v procesu učenja in poučevanja, je svoja znanja s študijem v tujini nadgradil z različnimi metodologijami za delo z ljudmi. Tako je razvil ter nadgradil številne učinkovite programe za delo v skupinah in v razredih, kot so razvijanje skupinske dinamike, uporaba igre pri razvijanju optimalnih pogojev za delo v skupini, uporaba igre v terapevtske namene, upravljanje s »težavnimi« učenci in danes zelo znan program Življenje nad črto, ki je postal v zadnjih letih samostojen program.

Slika_Prgic.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do ponedeljka, 21. septembra 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page