top of page
Consultation

SEMINAR V ŽIVO 
Krizne intervencije - Model pozitivnega vedenjskega pristopa pri delu z agresivnimi uporabniki 

KDAJ?

Četrtek, 13. januar 2022

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI
PROGRAM

Program

Strokovno osebje je pogosto izpostavljeno različnim oblikam nasilja. Posledice se kažejo na vseh življenjskih področjih, ter na odnosu med osebjem in uporabniki storitev. Krizne intervencije oziroma deeskalacijske tehnike se priporočajo kot prvi odziv na agresivno oziroma napadalno vedenje.

Model pozitivnega vedenjskega pristopa predstavlja nabor metod, namenjenih obvladovanju jeze, agitacije in agresivnega vedenja. Je proces, ki temelji na trenutni situaciji, posameznikovih potrebah in značilnostih. Gre za spekter intervencij, ki so suportivne in spodbujajo avtonomijo stranke, do takih, ki so bolj omejujoče in se povezane z mejami in pravili. Cilj deeskalacije je umiriti stranko in pridobiti njegovo sodelovanje. Pri tem je pomembno, da vzpostavimo terapevtski odnos in pridobimo zaupanje stranke oziroma, da preprečimo hujše agresivno vedenje.

Seminar je namenjen vsem strokovnjakom, ki delujejo na področju socialnega varstva, zdravstva, šolstva, policije idr. področjih in imajo izkušnjo z agresivnim vedenjem na delovnem mestu.

 

Predavateljica

 

dr. Vesna MEJAK, Univerzitetna psihiatrična klinika Ljubljana, Center za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju v živo znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 11. januarja 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19. - IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page