top of page

SEMINAR V ŽIVO 
Metode dela z uporabniki, ki imajo vedenjske in čustvene težave   

KDAJ?

Četrtek, 30. november 2023,

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije 

Program

Uporabniki s posebnimi potrebami, ki so nameščeni v zavodih, stanovanjskih skupinah ali drugje, uporabniki, ki se vključujejo v varstveno delovne centre in ostale invalidske organizacije poleg svojih posebnih potreb, pogosto izražajo tudi vedenjske in čustvene težave ali motnje. Te so lahko posledica njihovih primarnih bolezni ali pa nastanejo zaradi okoliščin, vzgojnih metod, na katere kot otroci in mladostniki niso imeli vpliva. Zaposleni v omenjenih zavodih, varstveno delovnih centrih ipd. se tako srečujejo s posledicami metod, bolezni ali osebnostnih struktur, ki se kažejo kot verbalno, neverbalno nasilje, psihično nasilje, čustveno izsiljevanje (pogosto med uporabniki in svojci). Udeleženci se bodo na seminarju seznanili z znaki, vzroki in sprožilci vedenjskih in čustvenih težav. Poudarek izobraževanja pa je v iskanju učinkovitih rešitev pri delu z uporabniki, ki imajo tovrstne težave.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem zaposlenim v varstveno delovnih centrih, posebnih zavodih idr. zaposlenim, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami z različnimi motnjami.

Predavateljica

 

Damjana ŠMID, prof. soc. ped., delovna terapevtka, svetovalka, terapevtka, NLP praktik, izobraževanje in svetovanje Damjana Dagarin Šmid, s.p.

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 27. novembra 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page