top of page
Virtual Meeting

SPLETNI SEMINAR

Motivacija, samopodoba in pomen komunikacije kot orodje povezovanja

(govorica telesa v digitalnem svetu)  

KDAJ?

Torek, 16. marec 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Veliko število vsakodnevnih sprememb zahteva od vsakega posameznika obilico prilagajanja in nenehnega učenja. Zato potrebujemo več znanja, za kar pa potrebujemo voljo in motivacijo. Cilj delavnice je razumeti, kaj motivacija v resnici je, da smo motivirani vsak trenutek v svojem življenju in kako motivirati sebe in druge ter posledice, ki izhajajo iz motivacije ali pomanjkanja motivacije. Postavljanje ciljev je temeljno orodje jasnosti glede tega, kaj si želimo v življenju. Kvalitetna komunikacija je orodje povezovanja, ki nam pomaga, da smo v vsakodnevni interakciji prepričljivi, uspešni in samozavestni. V trenutnih časih pa je digitalna komunikacija za marsikoga izmed nas pravi izziv.

 

Enodnevni seminar z izkustveno delavnico je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva in sorodnih področij.

Seminar bo potekal preko spleta oz. aplikacije Zoom.

Predavatelj

Marko KOSTELEC, specializant transakcijske analize, NLP pratik, moderator orodja "Points of You"

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 12. marca 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page