top of page
A girl feeling sad

EKSKLUZIVNI SEMINAR 
Nasilje med mladimi - kako postopati v primerih zalezovanja, ustrahovanja, groženj 

KDAJ?

Torek, 13. december 2022,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center  

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Socialna zbornica Slovenije organizira ekskluzivni seminar na temo »Nasilje med mladimi – kako postopati v primerih zalezovanja, ustrahovanja, groženj«, na podlagi pobud s strani strokovnih delavcev, ki delujejo na področju socialnega varstva in šolstva ter v povezavi s porastom nasilja o katerem poročajo tudi mediji.

 

Cilj seminarja je opolnomočiti strokovne delavke in delavce za delo z mladimi, ki so žrtve nasilja in mladimi, ki nasilje povzročajo. V ospredju bo tako vrstniško nasilje med skupinami mladih, kot tudi v odnosu skupine do posameznika in med spoloma oz. nasilje v razmerjih med mladimi. V prvem delu bodo predstavljene metode in tehnike prepoznavanja, preprečevanja in ustavljanja vrstniškega nasilja, načini pomoči žrtvi in delo s povzročitelji. Prvi del bo izhajal predvsem iz socialne perspektive. V drugem delu seminarja pa bo predstavljen vidik dela policije z uporabnimi informacijami za ravnanje v praksi dela.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva oz. vsem, ki se pri svojem delu srečujejo z mladimi.

Predavateljici

Katja ZABUKOVEC KERIN, univ. dipl. soc. del., predsednica Društva za nenasilno komunikacijo 

Neža MIKLIČ, višja policijska inšpektorica, Generalna policijska uprava, Višja policijska šola 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na ekskluzivnem enodnevnem seminarju znaša 105€. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori ter potrdilo o udeležbi.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 9. decembra 2022

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page