top of page
Father and Son

SEMINAR V ŽIVO 
Nasilje v družini – splošno o nasilju ter dinamika odnosov med starejšimi in njihovimi svojci oz. skrbniki

KDAJ?

Četrtek, 15. februar 2024,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Uvodoma se bomo osredotočili na nasilje v družini v celotnem obsegu. Govorili bomo o vseh oblikah nasilja, kakšni so znaki oz. kako prepoznati nasilje, kako odreagirati ob zaznavi nasilja in kako ga preprečevati. V nadaljevanju se bomo osredotočili na preprečevanje nasilja nad ranljivimi skupinami, še posebno nad starejšimi, ki jim je odvzeta poslovna sposobnost oziroma so gibalno in/ali govorno omejeni. Ob tem se bomo podrobneje pogovarjali o specifičnih oblikah nasilja, vključno z ekonomskim nasiljem. Na praktičnih primerih dobre prakse bomo izbrali najboljše pristope za njihovo zaščito.

V drugem delu seminarja bo supervizorka in terapevtka predstavila metode in tehnike izvajanja psihosocialne pomoči žrtvam nasilja. V zaključnem delu seminarja bo predstavljeno tudi v katere programe se lahko vključujejo povzročitelji nasilja in zakaj je pomembno, da vidik dela s povzročitelji ni spregledan.

Predavatelja

Robert TEKAVEC, višji kriminalistični inšpektor specialist, Sektor za splošno kriminaliteto, Uprava kriminalistične policije 

Dubravka HROVATIČ, univ. dipl. soc. del., terapevtka, supervizorka 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 12. februarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page