top of page
Toy Brain

SEMINAR V ŽIVO 
Nevrolingvistično programiranje  

KDAJ?

Četrtek, 23. november 2023,

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Seminar nevrolingvistično programiranje (NLP) je zasnovan za praktično učenje NLP tehnik, ki jih udeleženci lahko takoj vključijo v svoje komunikacijske veščine v delovnem okolju. Udeleženci bodo skozi raznolike praktične vaje in uporabne primere spoznali izbrane NLP tehnike, ki bodo pripomogle k izboljšanju njihove sposobnosti komunikacije ter motivacije sogovornikov. Glavni cilji seminarja vključujejo identifikacijo omejujočih prepričanj, strahov in zadržkov pri sogovornikih, pa tudi osebne strahove, povezane z delovnim okoljem, ter nato naučiti udeležence, kako se učinkovito soočiti s temi izzivi. Po zaključku seminarja bodo udeleženci pridobili praktično znanje in veščine za uporabo NLP tehnik v svojem vsakdanjem delu, kar bo vplivalo na izboljšanje njihove komunikacije z vsemi deležniki.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva, direktorjem idr. zainteresiranim, ki želijo izboljšati svoje veščine komunikacije in motivacije v delovnem okolju.

Predavateljica

 

Bina ŠIJANEC, mag. org., NLP coach, praktik hipnoze, Zavod RAST

 

s27_68_sijanec_xx-2_i800x532.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 20. novembra 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page