top of page
KDAJ?

Torek, 21. maj 2019

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

»Ojoj, ženski kolektiv…« velikokrat slišimo komentar s praviloma negativno konotacijo. Pa je res vedno tako? Pomagajoče poklice poleg šolstva in podpornih služb večinoma zasedajo ženske. Prepričanja, ki veljajo za feminizirane poklice, so mnogokrat zgolj na ravni stereotipov, dejanske specifike ženskih kolektivov pa nam razkrivajo organizacijske raziskave in seveda subjektivna realnost lastne izkušnje posameznika. Ali je res, da so zavist, neprivoščljivost, zamere, spletke, opravljanje in obrekovanje nujna spremljevalka pretežno ženskih kolektivov? Kako sodelovati z ženskami, če sem ženska in kako, če sem moški? Kaj lahko naredimo kot vodja in kaj kot sodelavec, da pasti ženskih kolektivov preobrazimo v moči in spodbudimo kolegialno vzdušje, kulturo zavezništva in podpore?

 

Pri delu z ljudmi smo velikokrat priča verbalnega ali čustvenega nasilja s strani uporabnikov ali sodelavcev. Kako pomagati? Kaj narediti, kako pristopiti in kaj reči sodelavki ali sodelavcu ob soočanju s težavnimi sogovorniki in konfliktnimi situacijami?

 

Kaj se dogaja v skupinski dinamiki v pretežno ženskih kolektivih, kako voditi ženski kolektiv, če je vodja moški in kako če je vodja ženska, kako učinkovito sodelovati ter kako izvajati interno pomoč bomo spoznali na seminarju Notranji SOS v ženskih kolektivih, ki je namenjen tako moškim kot ženskam, ki delujejo v pretežno ženskem kolektivu bodisi v nadrejeni, podrejeni ali sodelovalni organizacijski vlogi.

Delavnica je namenjena zaposlenim na centrih za socialno delo, varstveno delovnih centrih, posebnih socialno varstvenih zavodih in zavodih za usposabljanje, delo in varstvo.

Predavateljica

 

mag. Franka BERTONCELJ, Egoforma – poslovno in psihološko svetovanje

PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 17. maja 2019. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page