top of page

SEMINAR V ŽIVO 
Odvisnost - skriti dejavniki tveganja za samomorilno vedenje

KDAJ?

Torek, 21. november 2023,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

 

Odvisnost od prepovedanih drog ter alkohola predstavlja visoko tveganje za samomorilno vedenje. Posledice zlorabe substanc kot so impulzivno vedenje, zmanjšana inhibicija vodi v depresijo in negativno vpliva tudi na odnose, ki so lahko pomembni podporni dejavniki pri preprečitvi samomora in poskusu samomora. V seminarju bomo spoznali kateri so dejavniki tveganja za samomorilno vedenje, kakšna je povezava s psihoaktivnimi substancami (opioidi in suicidalnost, alkohol in suicidalnost). Namenjen bo tudi prepoznavanju in ukrepanju v primeru samomorilnega vedenja pri uporabnikih substanc, ter strategije pomoči in obravnava. Seminar bo vseboval teoretična izhodišča, ter delo v obliki izkustvenih skupin in vaj.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in drugim zainteresiranim. 

Predavateljici

dr. Vesna MEJAK, univ.dipl.soc.del. in mag. Mojca HVALA CERKOVNIK, univ.dipl.soc.del., Psihiatrična klinika Ljubljana, Center za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 17. novembra 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page