top of page
Young Man in Therapy

SEMINAR V ŽIVO 
Osebnostne motnje in pridružene duševne motnje    

KDAJ?

Četrtek, 7. april 2022,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Duševne motnje delimo na blažje in hujše, ljudje pa imajo najraznovrstnejše težave, ne glede na diagnozo. Na izobraževanju bomo pregledali nekaj najpogostejših duševnih motenj in kombinacij duševnih motenj ter opredelili, kakšni so najboljši pristopi za delo v različnih službah, saj strokovnjaki vstopajo v podporo teh ljudi v stanju akutno izražene simptomatike in v času, ko se je motnja že umaknila, ostale pa so posledice. Obravnavali bomo shizofrenijo, bipolarno motnjo razpoloženja, depresijo, nekatere anksiozne motnje, poudarek pa bo na osebnostnih motnjah, ki so prej omenjenim duševnim motnjam lahko pridružene, predvsem pa krojijo prognozo.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, zdravstva in ostalim, ki se pri svojem delu srečujejo z osebami z različnimi duševnimi motnjami.

Predavateljica

prof. dr. Mojca Zvezdana DRNOVŠEK, dr. med., spec. psihiatrije, Zdravstveni dom Sevnica, Inštitut Karakter s sodelavci

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 5. aprila 2022

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page