top of page

EKSKLUZIVNI SPLETNI SEMINAR
Pogovori s težavnimi sogovorniki in reševanje nesoglasij  

KDAJ?

Sreda, 21. februar 2024,

od 9.00 do 13.20

KJE?

   Spletna predavalnica 

Socialne zbornice Slovenije 

        (aplikacija Zoom)

Program

Uspešno komuniciranje je zagotovo ena najbolj pomembnih življenjskih veščin. Dobre spretnosti komunikacije nam pomagajo na vseh področjih, kjer smo aktivni, tako na delovnem mestu, kot v našem zasebnem življenju. Omogočajo nam bolj učinkovito in boljše timsko delo , boljše odnose, hitrejše in učinkovitejše reševanje konfliktnih situacij in resnično razumevanje soljudi.

 

Cilj konstruktivne komunikacije je, da sva po končanem dialogu oba s sogovornikom v redu. V konstruktivni komunikaciji upoštevamo tako sebe (svoja prepričanja, vrednote, potrebe, želje) kot sogovornika (njegova prepročanja, vrednote, potrebe, želje) in clij oziroma namen samega procesa komunikacije.

 

Na delavnici bomo razvijali in ozaveščali pomen in dobrobit konstruktivne komunikacije. Posebno pozornost bomo namenili primerom komunikacije s težavnimi sogovorniki.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in širše.

Izobraževanje bo potekalo preko aplikacije Zoom. 

Predavateljica 

 

Neli PAVLIN BORIĆ, univ. dipl. pol., , SDI moderator, NLP coach

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem ekskluzivnem seminarju v živo znaša 105eur za posameznega udeleženca (ne glede na članstvo). Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo v e-obliki in potrdilo o udeležbi. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 19. februarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page