top of page
Happy Beach Trip

SPLETNI SEMINAR

POSAMEZNIK Z MOTNJO V DUŠEVNEM RAZVOJU - raznolikost razpeta med medicino in vključenostjo v okolje 

KDAJ?

Četrtek, 15. april 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Delo z osebami z motnjo v duševnem razvoju ter osebami s kombiniranimi motnjami zahteva vsakodnevno ustvarjanje novih vzorcev delovanja, saj je njihovo odzivanje na zunanje dražljaje pogosto manj predvidljivo. Znanje o splošnih značilnostih oseb z raznolikimi motnjami v duševnem in telesnem razvoju nam lahko pomaga pri razumevanju posebnosti posameznikov s katerimi se srečujemo, hkrati pa se moramo zavedati tudi pomena njihovih individualnih izkušenj na sedanje stanje. Medicinski pogled na njihove posebnosti nam tako lahko pojasni le del njihovih sposobnosti, veliko več informacij pa nam lahko dajo indikatorji vezani na socialno definicijo motnje v duševnem razvoju.

Poleg predstavitev teorije, bomo del prostora namenili izmenjavi izkušenj med udeleženci usposabljanja, saj se zavedamo, da pogovori med strokovnimi delavci teorijo povezujejo s prakso ter omogočajo nove uvide.

 

Usposabljanje je namenjeno vsem, ki delujejo na področju socialnega varstva, šolstva in zdravstva in se pri svojem delu srečujejo z osebami s posebnimi potrebami. Seminar bo potekal preko spleta oz. Zoom aplikacije.

Predavatelja

Vojka LIPOVŠEK POLC, defektologinja in profesorica specialne in rehabilitacijske pedagogike, Center za usposabljanje, delo in varstvo Dolfke Boštjančič, Draga 

Sašo KRONEGGER, univ. dipl. soc. ped., transakcijski analitik, 3P izobraževanje in svetovanje, Sašo Kronegger, s.p.

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 13. aprila 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page