top of page
Law Review

SPLETNI SEMINAR

Pravni nasveti s področja delovne zakonodaje, delovnih razmerij in varstva osebnih podatkov 

KDAJ?

Torek, 19. januar 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Leto 2020 je prineslo veliko sprememb tudi na področju organizacije dela. Največja sprememba, ki smo je bili deležni tako delavci, kot delodajalci, je bila organizacija dela od doma. To sicer v slovenskem pravnem sistemu ni nov institut, je pa bil do leta 2020 potisnjen zelo v ozadje in označen za »problematičnega«. Na tokratnem seminarju bomo z odvetnico Aljo Fakin govorili o tem, kako se delo od doma organizira pravilno, kakšne so razlike med organizacijo dela od doma zaradi izrednih razmer in organizacijo dela od doma kot redno obliko opravljanja dela pri delodajalcu, o pravicah in dolžnostih delavcev in delodajalca, o ureditvi delovnega časa, nujnih pogodbenih določilih, povračilu stroškov, zagotavljanju materialov za delo in drugem. Odvetnica Alja Fakin bo odgovorila na vprašanja in dileme udeležencev, predstavila bo tako dobre prakse, kot tudi negativne vidike.

 

Seminar je namenjen vsem zaposlenim na področju socialnega varstva idr. delovnih področjih, vodjem in direktorjem, ki se soočajo z novimi oblikami dela in s tem drugačnimi pravnimi in administrativnimi zahtevami. Seminar bo potekal preko spleta oz. Zoom aplikacije.

Predavateljica

Alja FAKIN, univ. dipl. prav., odvetnica, strokovnjakinja za varstvo osebnih podatkov,

zunanja sodelavka Socialne zbornice Slovenije

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do sobote, 16. januarja 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page