top of page
Reach the Top

EKSKLUZIVNI SEMINAR
Premagovanje strahov in grajenje močne volje s pomočjo discipline 

KDAJ?

Torek, 23. november 2021

9:00 -15:30

KJE?

Izobraževalni center 

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Strah je čustvo, ki ga čutimo vsi. Od prvega, do zadnjega. Vsi bijemo interne bitke o katerih le redko govorimo. Pomembno pa je, da nas strah ne omejuje pri doseganju naših sanj. Na predavanju in delavnici se bomo s strahovi bolje spoznali in se naučili z njimi soočati. Videli bomo, da je strah znotraj votel, zunaj ga pa nič ni in to teorijo prenesli v prakso. Strah pred smrtjo, javnim nastopanjem, višino, izgubo ali porazom imajo vsi isti izvor in ko ga enkrat razumemo se z njimi končno lahko soočimo. Za premagovanje naših strahov potrebujemo močno voljo in disciplino katero bomo tudi spravili s slabega glasu. Za predavanje, ki bi ga bilo dobro slišati že v osnovni šoli ni nikoli prepozno in ga priporočamo vsem, ki se želite osvoboditi svojih strahov in z novo pridobljenim znanjem pomagati drugim.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva, šolstva, zdravstva, pravosodja in širše.

Predavatelj

 

Rok ČOŽ, Poslovno svetovanje Rok Čož s.p.

Rok Čož je svetovalec za osebno in poslovno rast, coach in predavatelj.

Svoje karierne uspehe niza pri delu v okviru agencije "Naslednji korak",

katere poslanstvo je pomoč posameznikom in posameznicam pri 

spopadanju z nizko samopodobo, negotovostjo in strahom. 

Agencija "Naslednji korak" pa je namenjena tudi podjetjem, ki 

v učne ter coaching procese vključujejo svoje ključne zaposlene,

da bi jim pomagali do boljše delovne uspešnosti in prispevali k

produktivnejšemu delovnemu okolju.

Rok Čož je tudi avtor knjige z naslovom "Naslednji korak: Pot do boljšega življenja".

main-thumb-1308276083-200-wyxxsibtngripmohqxwlpvlnmmfvdmzp.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem, ekskluzivnem seminarju znaša 105,00€. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. 

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do četrtka, 18. novembra 2021. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19. - IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page