top of page

Priprava na strokovni izpit s področja socialnega varstva

KDAJ?

Torek in sreda, 4. in 5. december 2018,

od 8.00 do 16.15

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Na Socialni zbornici Slovenije že vrsto let uspešno izvajamo dvodnevni seminar "Priprava na strokovni izpit s področja socialnega varstva". Kompetentni predavatelji, ki predstavljajo posamezna področja, vedo, katere teme in vsebine potrebujejo posebno pozornost in vas opozorijo, čemu je potrebno nameniti več časa pri pripravi na izpit. Udeleženci bodo na seminarju seznanjeni s temeljnimi vsebinami s poročja zakonodaje, ki jo morajo poznati za opravljanje strokovnega izpita. Priznani in uveljavljeni strokovnjaki bodo poleg teoretičnih vsebin predstavili številne praktične primere s posameznih poročij.
 
Posebna novost seminarja v letu 2018 je interaktivno delo s strokovnim delavcem zbornice, ki pokriva področje izvajanja strokovnih izpitov. Le-ta vas bo posebej opozoril na spremenjene vsebine, ki vam jih drugi organizatorji izobraževanj do sedaj niso predstavili. Hkrati vam bo posredoval tudi primere izpitnih vprašanj z odgovori. Na seminarju boste pridobili veliko strokovnega znanja, primere iz prakse, odgovore na vprašanja ali nejasnosti ter osebne nasvete, kako se pripraviti na izpit, k čemur bo ob koncu seminarja pripomogel tudi kandidat, ki je pred kratkim uspešno opravil strokovni izpit.

Predavatelji

Tanja KALAN (CSD Ljubljana Center), Andreja RIHTER (CSD Vrhnika), mag. Damjan TUŠAR (Služba Vlade RS za zakonodajo), dr. Barbara GRINTAL (zunanja sodelavka zbornice), Tomaž ČUČNIK (Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti), mag. Irena PRAŽNIKAR (zunanja sodelavka zbornice), Alja FAKIN (zunanja sodelavka zbornice), viš. pred. dr. Suzana OREŠKI (Društvo ALTRA)

PROGRAM
PREDAVATELJ

1. DAN - Torek, 4. december 2018

2. DAN - Sreda, 5. december 2018

Pridržujemo si pravico do spremembe programa.

KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za individualne člane zbornice znaša 135 €, za kolektivne člane 165 €, za nečlane pa 205 €. DDV je že vštet. Študenti, brezposelne osebe in upokojenci imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili najkasneje v 8. dneh od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS, univ. dipl. soc. del. 

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 30. novembra 2018

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page