top of page
Meeting

SEMINAR V ŽIVO
Različne vrste invalidnosti
i
n zakonodaja 

KDAJ?

Četrtek, 18. maj 2023,

od 9.00 do 15.15

KJE?

                 Izobraževalni center 

             Socialne zbornice Slovenije 

Program

Na seminarju bo predstavljen zakonodajni okvir in terminologija oz. kako zakonodaja sistemsko ureja različna vprašanja s področja pravic in ugodnosti oseb z invalidnostjo, njihovega vključevanja ipd. V drugem delu seminarja bodo predstavniki različnih invalidskih organizacij predstavili različne vrste invalidnosti ter njihove posebnosti. Znanje o tem je nujno pri obravnavi in delu z osebami z invalidnostjo.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in ostalim zainteresiranim.

Predavatelji

 

Brane BUT, univ. dipl. psih., podpredsednik Strokovnega sveta Socialne zbornice Slovenije, Matjaž JUHART, dipl. def., Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije, dr. Simona GERENČER, univ. dipl. soc. del., Združenje gluhoslepih Slovenije DLAN, Nastja ŽLAJPAH, univ. dipl. soc. del., Zveza društev slepih in slabovidnih Slovenije, mag. Mateja TOMAN, Društvo distrofikov Slovenije, Mateja De REYA, prav., Zveza Sožitje

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 15. maja 2023

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page