top of page
High Fives

Razumevanje odnosov in učinkovito reševanje konfliktov

KDAJ?

Torek, 15. september 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center

Socialne zbornice Slovenije

PREDAVATELJICI

Program

Udeleženci delavnice bodo ob njenem zaključku znali prepoznati različne tipe sogovornikov in vzpostaviti z njimi učinkovit odnos. V primeru nastanka konflikta bodo znali prepoznati najprimernejši način odziva. Delavnica bo pokrivala naslednjo vsebino. Pregled osnovnih štirih načel teorije zavedanja odnosov:

  • vedenje usmerja motivacijo, s katero želimo ohraniti samospoštovanje,

  • motivacija se v konfliktu spremeni,

  • vrline, ki so pretirane ali napačno uporabljene, lahko zaznavamo kot slabosti,

  • osebni filtri vplivajo na zaznavanje sebe in drugih.

Udeleženci bodo nove veščine razvijali in utrjevali skozi aktivno sodelovanje in razumevanje odnosov in učinkovitega vodenje ter prepoznavanja razlik med konfliktom in nasprotovanjem, konfliktnega zaporedja, stopenj konflikta in tipov odzivov ter prepoznavanja različnih konfliktnih odzivov pri sogovornikih in dajanju ustreznega odgovora.

 

Delavnica je namenjena vsem, ki bi radi spretno vzpostavljali učinkovite odnose in konflikte reševali v konstruktivni fazi.

Predavateljica

 

Neli PAVLIN BORIĆ, Business Success seminarji d.o.o.

Po izobrazbi univerzitetna diplomirana politologinja smeri mednarodnih odnosov je Neli Pavlin Borić partnerica v podjetju Business Success d.o.o. Je certificirana SDI trenerka in moderatorka, vodi delavnice, seminarje in treninge s področja odnosov, vodenja in prodaje.

Slika_Pavlin_Borić.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 11. septembra 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNA ZBORNICA SLOVENIJE

Ukmarjeva ulica 2

tel: 01/ 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

bottom of page