top of page
Stressed Man

SPLETNI SEMINAR 
Skrb zase in preprečevanje izgorelosti 

KDAJ?

Četrtek, 16. maj 2024,

od 9.00 do 14.00

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

          (aplikacija Zoom)

Program

Večino težav v službo prinesemo od doma ali pa obratno, vsa naša področja življenja so namreč neločljivo povezana. Vsak posameznik lahko sam najbolj vpliva na zmanjšanje stresa. Stres namreč vse prevečkrat prenesemo na druge (vodje, sodelavce) ali pa iščemo vzroke (krivce) zunaj sebe.


Teme delavnice:
• Kako ozavestimo in prepoznamo, da smo pod stresom?
• Kaj vpliva na naš odziv na stres?
• Katere vrste stresa obstajajo?
• Kako lahko sami vplivamo na zmanjšanje stresa?
• Stres in izgorelost.

 

Na delavnici se bomo ukvarjali predvsem z načini, kako si pri obvladovanju stresnih situacij lahko pomagamo sami. Poleg vsakdanjih sprožilcev stresnih situacij se bomo ukvarjali tudi s tem, koliko stresa si povzročamo sami z načinom razmišljanja in s pričakovanji, ki jih imamo do sebe. Osvetlili bomo različne oblike samopomoči s konkretnimi predlogi in načrti ukrepov.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, zdravstva, šolstva in ostalim zainteresiranim.

Izobraževanje bo potekalo preko aplikacij Zoom. 

Predavateljica 

Neli PAVLIN BORIĆ, univ. dipl. pol., SDI trenerka in moderatorka, NLP praktik, Power Trainer, Tretji prostor

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem spletnem seminarju znaša 105eur za posameznega udeleženca, ne glede na članstvo v zbornici. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo in potrdilo o udeležbi. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 14. maja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page