top of page
KDAJ?

Torek, 7. december 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Obstoječa zakonodaja s področja skrbništva je že prinesla nov način delovanja v praksi. Namen seminarja je osvetliti čisto vsa področja skrbništva, postopek, si pogledati smernice delovanja,  razmejiti pristojnosti in se konkretno lotiti možnih rešitev in opozoriti, na kaj vse je potrebno biti pozoren pri našem delu.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na centrih za socialno delo, varstveno delovnih centrih, posebnih socialno varstvenih zavodih in zavodih za usposabljanje, delo in varstvo. K udeležbi vabljeni tudi udeleženci, ki so se v preteklem letu udeležili seminarja s tematiko skrbništva.

Predavateljica

Tanja KALAN, Center za socialno delo Ljubljana, Enota Center

Tanja Kalan je univerzitetna diplomirana pravnica

z opravljenim pravniškim državnim izpitom,

izkustvena družinska psihoterapevtka in družinska mediatorka.

Ima več kot 20 let delovnih izkušenj na področju socialnega varstva,

kot strokovna delavka že vrsto let deluje na ljubljanskem centru za socialno delo.

Sodelovala je v delovni skupini za pripravo predlogov sprememb

družinske zakonodaje, je predavateljica na številnih seminarjih

s področja socialnega varstva in članica izpitnih komisij

za izvajanje strokovnih izpitov na področju socialnega varstva.

Tanja Kalan.webp
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do četrtka, 2. decembra 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19. - IZPOLNJEVANJE PCT POGOJEV.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page