top of page
Father and Son Playing

SEMINAR V ŽIVO 
"Skrita škoda odvisnosti" - Orodje za ocenjevanje zaščite otrok

KDAJ?

Torek, 20. februar 2024,

od 9.00 do 15.15

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Starši, ki imajo težave z odvisnostjo, lahko svojim otrokom, povzročijo resno škodo v vseh starostnih obdobjih. Otroci so izpostavljeni večjim tveganjem za čustveno in fizično zanemarjanje, ter večjim tveganjem za čustvene, vedenjske in socialne težave, ki se lahko razvijejo v kasnejšem življenjskem obdobju. Škoda, ki jo ima odvisnost staršev na otroštvo, je pogosto povezana s »skrito škodo«, saj velikokrat ti otroci ne prejemajo ustrezne podpore in pomoči.

 

Delavnica bo namenjena spoznavanju praktičnega orodja pri zaščiti otrok in njihovih družin. To orodje strokovnim delavcem omogoča sprejemanje odločitev na področju zaščite otrok. Izhaja iz ocene najboljših praks na področju skrbi in varstva ter ocene ogroženosti otrok (navezanosti, izkušnje iz otroštva, uporaba drog in alkohola, ter starševske veščine in kompetence).

 

Orodje se lahko uporablja kot temeljna ocena v postopkih za oceno ogroženosti in zaščite otrok.

Predavateljica

Dr. Vesna MEJAK, Psihiatrična bolnišnica Ljubljana, Center za zdravljenje odvisnosti od prepovedanih drog

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju v živo znaša 105eur za individualne člane, 130eur za kolektivne člane in 155eur za ostale udeležence. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori. Račun vam izstavimo v 8 dneh po zaključku seminarja. 

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu.

V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do petka, 16. februarja 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page