top of page
Father and Son Playing

SEMINAR V ŽIVO
Stiki pod nadzorom - PSIHOLOŠKA DELAVNICA 

KDAJ?

Četrtek, 26. maj 2022

od 9.00 do 13.35

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Seminar na temo »Stiki pod nadzorom - PSIHOLOŠKA DELAVNICA« je del modularnega usposabljanja, ki obsega naslednje tri module oz. vidike izvajanja stikov pod nadzorom: vidik socialne inšpekcije, psihološki vidik in socialni vidik. Usposabljanje omogoča udeležbo na posameznem modulu ali na modularnem usposabljanju, kot zaključeni celoti. Posamezen modul obsega 5 pedagoških ur.

 

Na modulu »Stiki pod nadzorom - PSIHOLOŠKA DELAVNICA« bodo predstavljene naslednje teme:

-  Razlogi za zavračanje stikov in čustveno ozadje – zakaj stike zavrača rezidenčni starš in zakaj otrok   

- Psihološki pogled na doživljanje in funkcioniranje nadzorovanega starša

- Dejavniki, ki vplivajo na otrokovo doživljanje stikov pod nadzorom

- Tehtanje koristi in škode, razlogi za prekinitev stikov  

- Pogovori z otrokom o stikih, otrokovo mnenje

- Pomen svetovalne in terapevtske pomoči staršem in otroku v postopku urejanja stikov

- Ločitveni in rejniški primeri.

 

Seminar bo potekal v obliki skupinskega dela, introspektivnih vaj, analize primerov, izmenjave dobrih praks in razprave.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na centrih za socialno delo idr. zainteresiranim strokovnim delavkam in delavcem s področja socialnega varstva.

Predavateljica

mag. Metoda MAJ, univ. dipl. psih., spec. psih. svetovanja

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 24. maj 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page