top of page
Father Playing with Daughters

SEMINAR V ŽIVO
Stiki pod nadzorom - socialni vidik 

KDAJ?

Četrtek, 8. september 2022

od 9.00 do 14.00

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Seminar na temo »Stiki pod nadzorom – socialni vidik« je del modularnega usposabljanja, ki obsega naslednje tri module oz. vidike izvajanja stikov pod nadzorom: vidik socialne inšpekcije, psihološki vidik in socialni vidik. Usposabljanje omogoča udeležbo na posameznem modulu ali na modularnem usposabljanju, kot zaključeni celoti. Prva dva modula obsegata 5 pedagoških ur, modul z naslovom »Stiki pod nadzorom – socialni vidik« pa 5,5 pedagoških ur.

 

Modul stiki pod nadzorom – socialni vidik bo obravnaval različne v naprej pripravljene  problemske situacije iz prakse in postopanja strokovnega delavca. Usposabljanje bo v pretežni meri potekalo v obliki delavnic, delu v skupinah.

VSEBINA:

  • priprava udeležencev na stik pod nadzorom;

  • kakšni stiki so otroku v korist, oblikovanje predlogov oz. mnenj;

  • prekinitev stika, tehtanje med škodo in koristjo

  • zapisovanju nadzorovanega stika in evalvacija;

  • postopanje strokovnega delavca ob otroku, ki stik odklanja;

  • skrb zase ob čustveno izčrpajočih situacijah;

  • problemska situacija, ki jo izpostavijo udeleženci (v kolikor bo izpostavljena).

 

Seminar je namenjen zaposlenim na centrih za socialno delo idr. zainteresiranim strokovnim delavkam in delavcem s področja socialnega varstva.

Predavateljica

Anita BREGAR, univ. dipl. soc. del., CSD Gorenjska, Enota Jesenice

PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do torka, 6. septembra 2022. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih ukrepov in priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page