top of page

SEMINAR V ŽIVO 
Terapevtska obravnava otrok

KDAJ?

Četrtek, 13. junij 2024,

od 9.00 do 15.30

KJE?

      Izobraževalni center 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Otroci se pogosto znajdejo v stiski, ki je ne zmorejo ubesediti, kar lahko privede do različnih čustvenih, vedenjskih in nepojasnjenih zdravstvenih težav. Da bi svoja čustva lahko izrazili na neškodljiv način do sebe in drugih ter pridobili stik s seboj, poteka terapija v obliki strukturirane igre s pripomočki (projekcijske karte, risbe, glina, peskovnik, lutke). Gre za integracijo izkustvenega učenja preko odnosa, kjer otrok raziskuje govorico telesa, razvija samozavedanje in krepi zdravo samopodobo. Terapija je primerna v primeru: razveze staršev rejništva, posvojitev zlorab (fizičnih, psihičnih, spolnih) travm (nesreč, smrti v družini) nepojasnjenih zdravstvenih težav (pogostih bolečin v trebuhu, glavobolov) čustvenih in vedenjskih težav (agresivnosti, fobije, strahovi, zapiranje vase, ...) težav v šoli in vrtcu (nenaden padec uspeha, noče v vrtec, ...) motnje pozornosti kroničnih bolezni slabega stika s starši.

 

Na seminarju bomo skupaj pogledali na kakšen način zastaviti sodelovanje z otrokom, kako pridobiti njegovo zaupanje in ga graditi skozi celoten proces.

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem s področja socialnega varstva, šolstva in drugim, ki se pri svojem delu srečujejo z otroci.

Predavateljica

doc. dr. Sara JEREBIC, specialistka zakonske in družinske terapije, Družinski inštitut Bližina 

 

PROGRAM
PREDAVATELJ
PREDAVATELJ

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na enodnevnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 10. junija 2024

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page