top of page
PREDAVATELJICI
KDAJ?

Torek, 8. november 2022

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center 

Socialne zbornice Slovenije 

Program

Osrednji namen delavnice je spoznavanje in boljše razumevanje timskega dela. Teme delavnice: Ključne kompetence timskega dela – komunikacija, odgovornost, proaktivnost, odkritost, jasnost, empatija, aktivno poslušanje, sodelovanje. Vloge članov tima – prepoznavanje različnih vlog, ki jih imamo v timu in jih opravljamo vsakodnevno. Vsak uspešen tim ima odgovor na 6 ključnih vprašanj: ZAKAJ smo tu? Orientacija. Kaj je namen in smisel tima in namen in smisel vsakega posameznika v tem timu. Pomen timske identitete. Povezovanje članov tima v koherentno celoto. KDO smo v našem timu? Zaupanje. Pomen vzajemnega spoštovanja med člani tima in pozitiven pogled drug na drugega, sprejemanje različnosti. Odprtost in odkritost, dopuščanje in izkazovanje ranljivosti. Zanesljivost med člani tima. KAJ delamo? Cilji. Člani ekipe morajo imeti enako predstavo o tem, kaj poskušajo doseči skupaj. Jasni, integrirani cilji. Jasni rezultati, merila uspeha. Skupna vizija. Prepričanja in vrednote članov tima. KAKO delamo? Zaveza. Jasne vloge, odgovornosti, prioritete, sprejemanje odločitev, procesi. Jasnost. Disciplinirano izvajanje. ZAKAJ nadaljevati? Priznanja, ustrezno prepoznavanje in dajanje priznanja članom ekipe in njihovemu delu. KAJ nam lahko prepreči učinkovito delo? Disfunkcionalnosti v timu so konstanta, pomembno je, da jih znamo prepoznati in ustrezno nasloviti. Teme bomo na delavnici povezali z vajami izkustvenega učenja in aktivno udeležbo vsakega posameznika, z namenom, da udeleženci dobijo lastno izkušnjo.

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in širše. 

Predavateljica

 

Neli Pavlin Borić, SDI moderatorka, NLP pratik, Power Trainer (ED BS int.),

Slika_Pavlin_Borić.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na posameznem modulu usposabljanja znaša 105,00€ za individualne člane zbornice, 130€ za kolektivne člane zbornice, 155€ za vse ostale. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi in okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Meri ROŽAC

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do četrtka, 3. novembra 2022Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

UKREPI ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA EPIDEMIJE COVID-19

Izobraževanja se izvajajo ob upoštevanju aktualnih priporočil za preprečevanje širjenja epidemije COVID-19.

LOKACIJA

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

bottom of page