top of page
Child and Therapist

SPLETNI SEMINAR

Travma v otroštvu in njene posledice 

KDAJ?

Četrtek, 22. april 2021,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Spletna predavalnica 

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

Travma povzroča veliko neprijetnih stanj in lahko vodi v razvoj številnih oblik psihopatologije, razvoj socialnih težav, telesnih obolenj, igra pa tudi izjemno vlogo pri nezadovoljstvu in razkroju partnerskih in družinskih  odnosov. Vpliv  travme v otroštvu, na življenje posameznika, je še vedno spregledana tema. Posledično veliko otrok, mladostnikov in odraslih ostaja nerazumljenih  v svojih stiskah. Ker ne zmorejo spregovoriti o svoji bolečini jo izražajo s svojim (pogosto) motečim vedenjem. Poznavanje posledic travmatičnih izkušenj in odnosne razvojne travme nam lahko pomaga k boljšemu razumevanju, sprejemanju in podpori travmiranih otrok, mladostnikov in odraslih. Seminar, ki bo vključeval veliko interaktivnega sodelovanja bo slušateljem pomagal pridobiti in poglobiti razumevanje  travme in destruktivnih posledic nerazrešenih in neintegriranih travmatičnih izkušenj in odnosne razvojne travme na življenje posameznika. 

 

Seminar je namenjen strokovnim delavcem in sodelavcem v socialnem varstvu, vzgoji in izobraževanju ter zdravstvu. Seminar se bo izvajal preko spleta oz. aplikacije Zoom.

Predavateljica

mag. Violeta IRGL je specialistka zakonske in družinske terapije,

ustanoviteljica in direktorica Inštituta za okrevanje po travmi,

psihoterapijo in svetovanje Rahločutnost. 

Je avtorica knjig: Konec molka: Kako podpreti otroka potravmatični izgubi matere ali očeta;

The End of Silence (angleška izdaja);Zakaj tako boli? Ko zaradi samomora izgubimo najbližje; 

Zakonski/partnerski odnosi skozi pogled zakonske in družinske terapije (soavtorstvo);

moderatorka foruma za žalujoče na Med.Over.Net;

predavateljica in voditeljica programov in delavnic za starše, učence,

dijake z več kot 15-letnimi psihoterapevtskimi izkušnjami

pri delu z družinami, s pari, z otroki in mladostniki.

Slika_Irgl.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na spletnem seminarju znaša za individualne člane zbornice 80,00 €, za kolektivne člane 100,00 €, za nečlane pa 115,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do torka, 20. aprila 2021

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page