top of page
KDAJ?

Torek, 23. junij 2020

od 9.00 do 15.30

KJE?

Predavalnica na prostem

Podutik, Ljubljana

PREDAVATELJICI

Program

Socialne spretnosti so pri delu z ljudmi izjemnega pomena, posebno ko gre za ljudi v stiski, kjer je stik, odnos in občutek varnosti osnova. Prepoznavanje osebnega sloga vstopanja v odnos z ljudmi je osnova kvalitetnega svetovalnega dela, zato je pridobivanje znanja o postopkih vodenja svetovalnega razgovora, prepoznavanja odporov in upravljanje z odpori izjemno pomembno. Socialne spretnosti so pomembne tako pri individualnem, kot pri skupinskem delu z ljudmi, ki prihajajo po pomoč, zlasti pa takrat, kadar gre za področje zdravstva. Vsebine seminarja so namenjene pomenu socialnih spretnosti, prepoznavanju in razlikovanju različnih vedenjskih slogov posameznika v kontekstu pasivnega, agresivnega, manipulativnega in asertivnega vedenja. Prav tako bo seminar namenjen pridobivanju znanja tehnik reševanja problemov, sporočanja slabih novic in motivacije, predvsem pa svetovalnih pasti, v katere pogosto vstopamo svetovalci. 

Seminar je namenjen socialnim delavcem zaposlenim v socialnem varstvu in zdravstveni dejavnosti.

Predavateljica

 

mag. Mojca HVALA-CERKOVNIK, univ. dipl. soc. delavka

Mojca Hvala Cerkovnik je, magistra sociologije in licencirana supervizorka. Od leta 1995 je zaposlena v Univerzitetni psihiatrični kliniki v Ljubljani, na Centru za zdravljenje odvisnih od prepovedanih drog. 1997  zaključila uvodni študij psihoanalitične psihoterapije na Katedri za psihiatrijo Medicinske fakultete v Ljubljani , 2002 pridobila licenco za izvajanja programa Zmanjševanje oblik destruktivnega vedenja na Inštitutu za razvijanje osebne kakovosti v  Ljubljana, 2002 zaključila študij Družinske dinamike na Medicinski fakulteti v Ljubljani, 2006 pridobila licenco za opravljanje supervizorstva v socialnem varstvu, 2008 magistrirala na FDV Ljubljana, 2017 je zaključila študij medicinske hipnoze, katero poleg svetovanja in različnih oblik supervizije tudi aktivno izvaja. Trenutno je ga. Cerkovnik  pred zaključkom doktorskega študija na FDV Ljubljana. V teh letih kontinuiranega izobraževanja je tudi aktivno sodelovala na različnih izobraževanjih, kongresih in konferencah doma in v tujini in objavljala različne strokovne in poljudne članke. Redno izvaja predavanja v okviru Socialne zbornice Slovenije, prav tako sodeluje tudi z Zbornico zdravstvene in babiške nege Slovenije.

20200415_151242.jpg
PROGRAM
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti in brezposelne osebe imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 19. junija 2020. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faxu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

NAVODILA ZA RAVNANJE ZARADI PREPREČEVANJA OKUŽBE – COVID-19

V nadaljevanju podajamo Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih, delovnih srečanjih in drugih dogodkih, ki jih organizira Socialna zbornica Slovenije zaradi preprečevanja prenosa okužbe novega koronavirusa (COVID-19).

            Navodila za ravnanje ob udeležbi na izobraževanjih                   Priporočila za izvajanje upravnih in drugih javnopravnih zadev

Vsak udeleženec dogodka mora podpisati Izjavo udeležencev pred udeležbo na izobraževanju oz. drugem dogodku, ki ga organizira Socialna zbornica Slovenije.

            Izjava udeležencev pred udeležbo na izobraževanju

LOKACIJA

PREDAVALNICA NA PROSTEM

PODUTIK, LJUBLJANA

bottom of page