top of page
SPLETNI SEMINAR

Tudi svetovalni delavci potrebujejo pomoč, mar ne?

KDAJ?

21. - 24. maj 2020

Prijave že potekajo. 

Vabljeni!

KJE?

Spletna predavalnica 

Socialne zbornice Slovenije

Program

Spletni seminar, ki poteka v dveh delih, je namenjen strokovnim delavcem, ki se pri vsakdanjem delu srečujejo z ranljivimi vsebinami, ob tem podoživljajo osebne stiske, lahko tudi vzporedno travmo in ob tem posledično izgorevajo. V seminarju se bodo udeleženci seznanili s pomenom prepoznavanja lastnega načina čustvovanja, vedenja, razmišljanja in odzivnosti v delovnem okolju, načinu obvladovanja razmišljanja, komunikacije in vedenja v delovnem okolju, pomenu pozitivnega in negativnega stresa, razbremenitvi ob stresnih situacijah v delovnem okolju, pomenu lastne vrednosti in osebnih vrednot pri oblikovanju strategij preživetja v delovnem okolju.

 

V spletnem seminarju bodo udeležencem ponujene vsebine, s pomočjo katerih bodo udeleženci seznanjeni s pomembnimi podatki o pogostosti stresnega odzivanja v delovnem okolju, vplivu delovnega okolja na sprožilce stresa, faze stresa in samoprepoznavanje v kontekstu pokazateljev stopnje stresa, vedenjske in čustvene odzivnosti na stres in pomen pravočasnega ukrepanja v kontekstu samozaščite tudi v izjemno kritičnih situacijah. V nadaljevanju bo predavanje namenjeno upravljanju z emocijami in oblikovanju strategij vedenja, čustvovanja in razmišljanja in paralelnih procesov v kontekstu teh treh dimenzij,  prav tako bo predstavljena primerjava med izgorevanjem in spiralo nasilja v konceptu travme ter primerjava med izgorevanjem in PTSD. Predavanje bo zaključeno z povzemanjem in informiranjem za drugi dela seminarja.

Drugi del bo namenjen individualnim primerom, kandidatke in kandidati za individualno delo primer pošljejo po zaključenem prvem delu spletnega seminarja na e-naslov: hvalacerkovnikmojca@gmail.com. Primer naj vsebuje konkretno vsebino, vezano na dilemo, o kateri bi se želeli pogovoriti. S predavateljico se boste nato dogovorili za termin razgovora. Zagotovljeno je varovanje podatkov.

Predavateljica

 

mag. Mojca HVALA-CERKOVNIK, univ. dipl. soc. delavka

Mojca Hvala Cerkovnik je, magistra sociologije in licencirana supervizorka. Od leta 1995 je zaposlena v Univerzitetni psihiatrični kliniki v Ljubljani, na Centru za zdravljenje odvisnih od prepovedanih drog. 1997  zaključila uvodni študij psihoanalitične psihoterapije na Katedri za psihiatrijo Medicinske fakultete v Ljubljani , 2002 pridobila licenco za izvajanja programa Zmanjševanje oblik destruktivnega vedenja na Inštitutu za razvijanje osebne kakovosti v  Ljubljana, 2002 zaključila študij Družinske dinamike na Medicinski fakulteti v Ljubljani, 2006 pridobila licenco za opravljanje supervizorstva v socialnem varstvu, 2008 magistrirala na FDV Ljubljana, 2017 je zaključila študij medicinske hipnoze, katero poleg svetovanja in različnih oblik supervizije tudi aktivno izvaja. Trenutno je ga. Cerkovnik  pred zaključkom doktorskega študija na FDV Ljubljana.

V teh letih kontinuiranega izobraževanja je tudi aktivno sodelovala na različnih izobraževanjih, kongresih in konferencah doma in v tujini in objavljala različne strokovne in poljudne članke. Redno izvaja predavanja v okviru Socialne zbornice Slovenije, prav tako sodeluje tudi z Zbornico zdravstvene in babiške nege Slovenije.

20200415_151242.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJICI
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija znaša za individualne člane zbornice 101,25 €, za kolektivne člane 123,75 €, za nečlane pa 153,75 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo dvodelnega spletnega seminarja, e-gradivo in potrdilo o udeležbi.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

ROK PRIJAVE

Prijave bomo zbirali do zapolnitve prostih mest v spletni predavalnici oziroma do srede, 20. maja 2020 Izobraževalnega centra Socialne zbornice Slovenije. Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije, ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije. Prijavnica na spletni seminar velja kot naročilnica, na podlagi katere bomo zaračunali kotizacijo.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

LOKACIJA
bottom of page