top of page
Businessman in Suit

SEMINAR V ŽIVO
Um vodje 21. stoletja 

KDAJ?

Četrtek, 8. december 2022,

od 9.00 do 15.30

KJE?

     Izobraževalni center  

  Socialne zbornice Slovenije 

Program

V medijih opažamo velike tehnološke preskoke na področju računalništva, avtomobilizma in energetike, ter trendom brez težav sledimo. Pri vodenju je v zadnjih nekaj letih prav tako prišlo do zelo velikih sprememb, ki pa navzven niso tako zelo vidne, saj se večinoma dogajajo v podjetjih za zaprtimi vrati. Na seminarju in delavnici se bomo seznanili z “umom vodje 21. stoletja”, ki inspirira svojo ekipo s poglobljenim razumevanjem človeške narave in poznavanjem najnovejših vodstvenih prijemov, kot sta agilno vodenje in SCRUM. Seminar bo vključeval tudi metodologijo ustvarjanja kreativnega in produktivnega delovnega okolja.

 

Seminar je namenjen zaposlenim na področju socialnega varstva, šolstva, zdravstva in pravosodja, ki opravljajo funkcije vodij oz. jih tema vodenja zanima.

Predavatelj

Rok ČOŽ, svetovalec za osebno in poslovno rast, coach, predavatelj

 

download.jpg
PROGRAM
PREDAVATELJ
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za udeležbo na seminarju znaša za individualne člane zbornice 105,00 €, za kolektivne člane 130,00 €, za nečlane pa 155,00 €. DDV je že vštet. Račun vam bomo izstavili v roku 8. dni od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje organizacijo in izvedbo seminarja, gradivo, okrepčilo med odmori in potrdilo o udeležbi. 

 

V primeru odpovedi udeležbe nam svojo odločitev sporočite pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 75 % vrednosti kotizacije.

KONTAKTNA OSEBA:

Meri ROŽAC, dipl. soc. del. (UN.)

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

Prijava

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. 

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite do ponedeljka, 5. decembra 2022

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page