top of page

Uporaba EFT tehnike pri izvajanju delovne terapije

KDAJ?

Torek, 11. december 2018,

od 9.00 do 15.30

KJE?

Izobraževalni center,

Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana

Program

Ste si kdaj zaželeli, da bi imeli čarobno palčko, s katero bi lahko spremenili neprijetno razpoloženje, zmanjšali tesnobo, občutke stresa, utrujenosti? Kolikokrat ste si zaželeli, da bi znali zmanjšati jakost bolečine (glavobola, zobobola, bolečine v križu, vratu, rokah, nogah …).

EFT (Emotional Freedom Techniques) oz. Tehnika doseganja čustvene svobode je enostaven in učinkovit pristop odpravljanja telesnih in čustvenih tegob, ki se ga lahko nauči vsak od nas. Je preprost način, kako si lahko pomagamo sami in kako lahko pomagamo drugim. Z lahnim tapkanjem po akupresurnih točkah telesu omogočimo, da sprosti energetske zastoje, ki povzročajo težave. Koristi, ki jih prinaša metoda EFT:

  • dosežemo razbremenitev ob neprijetnih občutjih (jeza, žalost, zamera, nemoč, strah ...)

  • zmanjšamo ali popolnoma odpravimo telesne simptome in bolečine.

Na delavnici se bodo udeleženci naučili vseh korakov metode EFT ter jo znali v celoti izvajati v praksi. Po koncu delavnice bodo usposobljeni za suvereno izvajanje metode v celoti, njeno uporabo za različne namene (umirjanje ali odpravljanje fizične bolečine, zmanjševanje intenzivnosti vznemirjenosti, neprijetnih razpoloženj in občutij …), uporabo metode zase in za kliente, paciente (sorodnike, prijatelje …).

Predavateljica

Snežana KRAGELJ (Kragelj&Kragelj – Kadrovski in karierni center)

PROGRAM
IZVAJALKE
KOTIZACIJA IN PRIJAVA

Kotizacija

 

Kotizacija za individualne člane zbornice znaša 105 €, za kolektivne člane 130 €, za nečlane pa 155 €. DDV je že vštet. Študenti, brezposelne osebe in upokojenci imajo 25% popust. Račun vam bomo izstavili najkasneje v 8. dneh od izvedbe seminarja. Cena kotizacije vključuje stroške organizacije in izvedbe seminarja, gradivo, potrdilo o udeležbi ter okrepčilo med odmori.

 

Znesek kotizacije prosimo nakažite na naš poslovni račun po izstavljenem računu in NE PRED IZVEDBO seminarja.

 

KONTAKTNA OSEBA:

 

Špela BATIS, univ. dipl. soc. del. 

Izobraževalni center

tel.: 01 292 73 17

e-pošta: ic@szslo.si

 

Prijava

 

Prijavite se lahko preko spletne strani Socialne zbornice Slovenije ali pošljete prijavnico v skenirani obliki, po pošti ali faksu. V primeru odpovedi udeležbe nam to sporočite vsaj dva dni pred seminarjem, sicer vam bomo zaračunali 50 % vrednosti kotizacije.

 

ROK PRIJAVE: Prijavnico pošljite najkasneje do petka, 7. decembra 2018

 

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Z izpolnitvijo privolitve v prijavnici izrecno soglašate, da zbornica vaše osebne podatke iz te prijave na seminar obdeluje za namene trženja svoje dejavnosti - za pošiljanje novic, obveščanje o novostih, ugodnostih, ponudbah, izobraževalnih seminarjih, drugih dogodkih in ponudbi zbornice ter za obveščanje o nagradnih igrah. Ta privolitev ne vpliva na vašo prijavo na zgoraj navedeni seminar.
Privolitev je dana do preklica. Oddano privolitev lahko v vsakem trenutku prekličete s sporočilom na elektronski naslov: ic@szslo.si, lahko pa tudi pisno na naš naslov Ukmarjeva 2, Ljubljana. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave na podlagi privolitve pred njenim preklicem. Podrobneje o tem, kako na zbornici skrbimo za vaše osebne podatke in o vaših pravicah (dostop do osebnih podatkov, popravek ali izbris osebnih podatkov, omejitev obdelave ali ugovor obdelavi, pravica do prenosljivosti podatkov, pravica do pritožbe pri informacijskem pooblaščencu), si lahko preberete v politiki zasebnosti, ki je objavljena na spletni strani zbornice in dostopna na sedežu zbornice, ali pišete pooblaščeni osebi zbornice na pravna.sluzba@szslo.si.

IZOBRAŽEVALNI CENTER

SOCIALNE ZBORNICE SLOVENIJE

 

Ukmarjeva ulica 2, 1000 LJUBLJANA

 

TEL.: +386 (0)1 292 73 17

FAX.: +386 (0)1 292 73 11

LOKACIJA
bottom of page